IRE-ohjelma

Irti rikollisesta elämäntavasta ohjelmatyö

Tarjoamme Irti rikollisesta elämäntavasta ohjelmatyötä, ja meiltä löytyy kaksi siihen koulutettua työntekijää. Ohjelmaa on mahdollista järjestää niin avopuolella kuin myös vankiloiden sisällä.

Ohjelma on suunnattu henkilöille, joilla on rikostausta, mutta heillä ei ole aktiivista päihdekäyttöä. Rikostaustaksi riittää tehdyt rikokset ja rikollinen elämäntapa, mutta heillä ei tarvitse olla tuomioita. Olennaista on oma halu muutokseen.

Osallistujat käyvät läpi alkuhaastattelun ja testin rikollisista ajatusmalleista. Testissä tietyn pistemäärän ylittävän tuloksen saaneet otetaan mukaan ohjelmaan. Osallistujalta vaaditaan riittävää suomenkielentaitoa.

Lisätietoja ohjelmasta löydät painamalla TÄSTÄ tai otamalla yhteyttä Jaanaan. Löydä puhelinnumeron ”Yhteystiedot” sivulta.

”Ymmärsin kuinka asiat on lähteneet lapsuudesta asti ja mitkä vaikuttimet siellä oli taustalla. Ymmärrykseni rikollisuudesta kasvoi ja sillä oli aidosti vaikutusta. Häpeä asioiden tiimoilta lähti lievittymään kun sai käsitellä asioita toisten samankaltaisia asioita tehneiden kanssa. ” 

 ohjelmaan osallistunut-