Läheiset


Vertaistukiryhmät läheisille

Teemme yhteistyötä myös asiakkaidemme omaisten kanssa ja olemme törmänneet työssämme siihen, että omaiset jäävät usein ilman asianmukaista tukea läheisen kamppaillessa päihteiden kanssa tai joutuessaan vankilaan.

Erityisesti asiakkaidemme vanhemmat jäävät ilman tukiverkkoa. Tähän tarpeeseen olemme perustaneet jo vuonna 2015 vertaistukiryhmän nimenomaan päihde- ja/tai lainrikkojataustaisten henkilöiden vanhemmille.

Myös nuorille on oma vertaistukiryhmä!

Tapaamiset pidetään KRIS-Oulu ry:n tiloissa erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Tapaamisiin voidaan kutsua tarvittaessa vierailijoita ja asiantuntijoita eri tahoilta.

Pääset osallistmaan Keskiviikko-kaffeille klikkaamalla tästä!


Maanantaina 6.2.23 kävimme kokeilemassa Pakohuonetta yhdessä! Käytössämme oil 2 huonetta, ja teemoina oli mielisairaala sekä varasto. Aikaa oli tunti selvittää tie ulos huoneista, jamMolemmat huoneet oli lähellä ratkaisua! Ensi kerralla sitten ulos saakka.


Läheisten aktiviteettine 10.1.23 Teimme yhdessä ristipistotöitä! Suuri osa osallistuneista ei ollut aiemmin tehnyt ristipistotöitä, joten oli mukava päivä uutta oppien sekä yhdessä tehden.


Oulun Kris järjesti tiistaina 28.6. Ainolanpuistossa piknikin läheisille, ja sää oli erinomainen kuten seurakin!
Päivä vierähti hyvien keskustelujen parissa, eväitä syöden, mölökkyä pellaillen ja toistemme seurasta nauttien.OPAS Vankilaan joutuneen läheisille (2014)

Päivitetty versio 2020 saatavilla toimistoltamme!

Ota yhteyttä Annaan numeroon 046 6232883