Kädentaidot

Kädentaitojen pajalla tehdään kaikenlaisia käsitöitä; kudotaan mattoja sekä villasukkia, virkataan valeampiaisenpesiä, tehdään korutöitä ja askarrellaan ja tuunaillaan laidasta laitaan.

Osallistumme Kaikkien kesäfestareille Kuusisaaressa 8.6 ja olemme valmistaneet Käsityöpajallamme tuotteita myyntiin, mm. batiikkivärjättyjä T-paitoja, korvakoruja ja paljon muuta!

Meillä valmistettu upea ovikranssi. Myös harjanvarsi suoja / koriste on tehty Toimintakeskuksellamme.
Voit halutessasi laittaa sähköpostilla mittatilauksen, ja olemme sinuun yhteydessä hinnasta tarkemmin

Olemme valmistaneet paljon erilaisia tuotteita ystävänpäivää varten! Meiltä löytyy mm. villasukkia, lapasia, kuppikynttilöitä ja virkattuja pehmoleluja. Kaikki tulot menevät toimintamme tukemiseen!

Käsityöpajalla valmistettuja tuotteita

Käsinkudotut villasukat

Villasukkien hinta vaihtelee tapauskohtaisesti
(moniväriset, kirjoneule tai esimerkiksi sukan koon mukaan)

Käsinkudottuja valeampiaisenpesijä

Valeampiaisenpesiä kuisteille ja terasseille, jotta herhiläiset eivät pesiydy terassillesi, ja saat viettää kesäiltasi rauhassa.
Valeampiastenpesien hinnat vaihtelevat 3€ – 5€ koosta riippuen

Käsintehdyt magneetit

Meiltä saat käsintehtyjä jääkaapppimagneetteja yksittäisinä kappaleina, tai paketeissa! Hinta vaihtelee magneetin tyylin ja mallin mukaan. Jokaiselle löytyy varmasti jotain!

Käsin virkattu pöllö (20€)

Meiltä löytyy runsaasti erinlaisia käsin tehtyjä pehmoleluja, kuten yllä oleva virkattu pöllö. Valikoima vaihtelee mustekalasta pöllöihin, ja hinta on tottakai edullinen!