Raksaamo

Raksaamossa touhuillaan puutöiden parissa. Rakennetaan alusta asti uutta, kuten aitaelementtejä, roskakatoksia ja pienempiä puutöitä. Entisöidään ja tuunataan vanhasta uutta.

Maitolaituri
Meillä valmistettu kesäkeittiö
Tilaustyönä tehdyt aitaelementit

Valmistamme aitaelementtejä tilaustyönä. Voit valita itse tyylin, värin sekä paljonko aitaa tarvitsee.
Hinta määrittyy sen mukaan, paljonko materiaalikustannukset tulevat olemaan. Lisätietoja saat soittamalla Raksaamoon 046 953 0875.

Erilaisia koiranaulakoita (10€/kpl)

Valmistamme koiranaulakoita, mutta halutessasi voit tilata meiltä isompiakin naulakoita haluamallasi siluetilla.
Naulakot ovat olleet erittäin suosittuja myyntituotteita. Jos valmiista naulakoista ei löydy juuri sinulle mieluisaa, voit tilata personolisoidun naulakon (koko, oman lemmikin siluetti) juuri SINUN makuusi!

Tervetulo-kyltti

Meiltä voit ostaa Tervetulo-kyltin joko kotiin, tai vaikkapa mökille!
Tervetulo-kylttejä löytyy eri teksteillä, ja halutessasi voit tilata oman haluamallasi tekstillä.
Jokaiselle löytyy varmasti mieluinen, ja jos ei niin valmistamme kyllä sellaisen!

Jos huonekalusi on kunnostuksen ja ehostuksen tarpeessa, voit tuoda tuotteen meille ja hoidamme sen alusta loppuun. Meillä on kunnostettu ja maalattu paljon pöytiä, lipastoja sekä muita puutöitä.
Hinta määräytyy työn koosta, kestosta ja tarvittavista materiaaleista (pintakäsittely aineet, maalit yms) tulevien kustannusten mukaan, eli edullisesti!

Voimme valmistaa mittatilaustyönä erilaisia puutöitä, kuten koiran kuppitelineitä, tai vaikka kissan kuppitelineen. Hinta määräytyy sekä materiaalien mukaan että koon mukaan!
Soita: 046-9530875 ja kysy lisää!