Tapahtumat ja Reissut

Kris-Oulu osallistuu jälleen tänä vuonna Kaikkien kesäfestareille, jotka järjestetään 7.6.2023.

Tervetuloa Kris-Oulun verkkosivuille!

Oulun Kris osallistuu jälleen tänä vuonna Kaikkien kesäfestareille, jotka järjestetään 7.6.2023. Festareilla tulemme esittelemään toimintaamme ja olemme valmistaneet myös erilaisia kesäisiä tuotteitta myyntiin. Meiltä löytyy esimerkiksi kesähattuja, batiikkivärjättyjä t-paitoja sekä erilaisia koruja. Lisäksi, jos nälkä pääsee yllättämään, meiltä löytyy myynnistä grillimakkaraa.
Nähdään siis Kaikkien kesäfestareilla!


Olipas taas jälleen onnistunut seminaari! Paljon oli uutta opittavaa, ja esitykset oli mielenkiintoisia.
Ensimmäistä kertaa seminaari järjestettiin katsojille täysin etänä ja järjestely sai paljon kehuja, kun esitykset pystyi seuraamaan vaikka ei olisi päässyt tulemaan paikanpäälle. Kiitos kaikille puhujille sekä Kulttuurivoimalalle onnistuneesta etäyhteydestä!

Kris-Oulu Järjestää seminaarinsa jälleen 23,02.2023!
Seminaaarin aiheena on tällä kertaa Vankien jälkihuolto ja siihen tulleet mahdollisesti tulleet muutokset maakuntauudistuksen myötä.
Pääset ilmoittautumaan seminaariin TÄSTÄ

Tiistaina 1.11.2022 Krisillä vietettiin Halloween teemapäivää! Tämä päivä pyhitettiin yhdessä hauskan pitoon pelaillen ja karaokea lauleskellen, eli työt jätettiin välistä. Oli mukava huomata kuinka ihmiset uskaltautuivat heittäytyä Halloweeniin ja paikalla nähtiinkin jos jonkin näköistä asustetta.
Välillä on hyvä heittäytyä erilaisiin asioihin sillä se on hyväksi henkiselle hyvinvoinnille, ja että elämästä ei tule turhan totista!

Torstaina 20.10 Oulun Kris järjesti seminaarin Kaakkurin koululla, jonka aiheena oli ”Vankien, lainrikkojien sekä päihdetaustaisten Läheiset”.
Seminaarin avasi Kris-Oulun Jaana Juntunen, joka kertoi Oulun Krisin kuulumisia. Puhumassa olivat opiskelijat, jotka olivat valmistaneet opinnäytetyön aiheesta, Oulun Kriisikeskus, Oulun ensi- ja turvakoti, Kestilän vankilan erityisohjaaja sekä kokemusasiantuntijoita.
Päivä tarjosi mielenkiintoisia esityksiä, ja erityisesti kokemusasiantuntijoiden esitykset oli silmiä avaavia. Seminaari sujui muutenkin todella hyvin, ja keräsi paljon positiivista palautetta, etenkin kokemusasiantuntijoiden puheet tuntuivat kiinnostavan yleisöä.
Seminaariin pystyi osallistumaan sekä livenä, että etäyhteyden välityksellä.


Perjantaina 16.09.2022 Oulun Kris sai kansainvälisiä vieraita, kun Japanin Oikeusministeriön ehdonalaisvalvoja sekä kaksi Ruotsin Krisin pyörittäjää kävi tutustumassa meidän Toimintakeskukseemme. Vieraat olivat erittäin vaikuttuneita Oulun Krisin toimiinnasta sekä sen laajuudesta ja monipuolisuudesta.
Tämä päivä oli eriittäin mielenkiintoinen ja antoisa päivä, ja oli ilo saada tutustua paremmin heidän toimintaansa ja vaihtaa ideoita kahden eri toimijan välillä.
Kiitos Jyho (Japanin Oikeusministeriön ehdonalaisvalvoja) sekä Ali & Billy (Ruotsin Kris) vierailusta, ja toivottavasti olemme tiiviimmin yhteistyössä tulevaisuudessa!

Kris Oulun väki kävi viettämässä virkistäytymispäivää Kierikin Kivikautisessa kylässä tutustumassa lähiseudun historiaan ja miten ihmiset elivät reilu 6000 vuotta sitten.
Esillä oli paljon nähtävää ja tekemistä. Kivikautisen tyylisiä asuntoja, ansoja millä ihminen on aikanaan metsästänyt kaikkia jäniksistä karhuihin ja linnuista hirviin.
Halukkaat saivat myös kokeilla ampumista kivikautisilla jousipyssyillä ja tehdä koruja kivikautisin menetelmin.
Mukava päivä kaikkineen, ja tuli opittua paljon uutta!

Kris Oulu Ry osallistui Oulun Kaikkien kesäfestareille keskiviikkona 8.6.
Väkeä oli hyvin liikkeellä aurinkoisella säällä nauttimassa festaritunnelmasta ja livemusiikista.
Kojulla kävi runsaasti väkeä, ja ihmiset olivat kiinnostuneita Krisin toiminnasta.
Paikalla oli myös tuoreita Kultaleijonia jakamassa nimikirjoituksia, ja Oulun kaupunki palkitsi Oulun Kärpissä pelanneita Kultaleijonia.


Kris Oulun Seminaari Päämääränä päihteettömyys pidettiin Oulussa Kaakkurin koululla keskiviikkona 20.10. 2021.

Kiitos kaikille seminaariimme osallistuneille.
Osallistuimme lokakuun ensimmäisellä viikolla Irti rikollisesta elämäntavasta koulutukseen. Koulutuksen vetäjänä toimi alan guru Gunnar Bergström.
Nallikari on the beach -tapahtuma 18.8.2021.
Kesäinen kävelylenkki lähellämme sijaitsevalle Ruskotunturille.

Kärppä pelistä 14.2.2020

Kärpät – HIFK peli päättyi 1 – 5


Haaparannan reissu 6.3.2020

Matkalla Haaparantaan
IKEAssa hodareilla
Mukaan tarttuneita IKEAn tuliaisia